up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Hjemmeside flecha

JeansTrack

JeansTrack

JeansTrack, klesmerket for folk som elsker både fjellsport og jeans.
Hvorfor gi opp jeans når du trener en sport hvis de er vårt favoritt klesplagg? Hvorfor ikke nyte uformelle klær i noen situasjon? Hvorfor ikke eie et par jeans som kan brukes både til å trene sport og til andre bruksområder?

JeansTrack er ikke bare sportslig, jeansklær, det er et livsstilsvalg, der lidenskap for natur, fjell, mote og stil er den bevegelige kraften bak hverdagen vår. Merkemisjonen er å kombinere sportsverdenen med casual / urban mote, og produserer sportsutstyr som oppfyller de tekniske egenskapene, egenskapene og ytelsen som ligger i sportsklær, men gjør det med en denim finish. Pusteevne, elastisitet, letthet, motstand og komforten som kreves for å trene sport er de viktigste egenskapene til plaggene våre. I tillegg til alt dette er innovative overflater som er forskjellige fra lignende plagg. JeansTrack-produkter er ikke begrenset til sportsfeltet, men kan brukes når som helst når brukeren vil nyte en annen aktivitet uten å gi et helt sportslig image. Dette er den store fordelen med våre produkter.

klatring

klatring

terrengsykkelklær

terrengsykkelklær

urbane sykkelklær

urbane sykkelklær

Avdelinger

Dameklær

Herreklær

Allt( JeansTrack )
clouse menu Lukk