up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Vijzelstraat 68-78
1017 HL Amsterdam
Netherlands

4.5

55 opiniones

50 días de devolución

Envío y devolución gratis

Envío rápido con DHL

Retur av bestillinger

Inicia sesión en MI CUENTA. Devuelve los artículos en su embalaje original. Los artículos devueltos deben incluir etiquetas y cualquier embalaje, p. ej. los zapatos deben ser devueltos con la caja original y devolverse en perfectas condiciones (sin usar, con etiquetas, en su embalaje original). Utiliza un paquete / embalaje nuevo para asegurarte de que no se adhieran etiquetas o cinta adhesiva en el embalaje original del producto. Coloca la etiqueta de devolución en el exterior del embalaje y envía el paquete a la dirección indicada en la etiqueta de devolución.

Leatt

Leatt Neck Brace DBX 5.5 Junior

Leatt Neck Brace DBX 5.5 Junior

Leatt Neck Brace DBX 5.5 Junior

plus
  • Play videoLeatt Neck Brace DBX 5.5 Junior
  • Leatt Neck Brace DBX 5.5 Junior
  • Leatt Neck Brace DBX 5.5 Junior
  • Leatt Neck Brace DBX 5.5 Junior

Leatt Neck Brace DBX 5.5 Junior

Produktbeskrivelse Leatt Neck Brace DBX 5.5 Junior

Fra de biomedisinske ingeniører og medisinsk personell fra Leatt forskningslaboratorier kommer en 100% ny nakkekrage for 2014. Vi tror at 5.5 nakkekrage er virkelig den mest teknologisk avanserte nakkekrage i verden og vår første som er spesielt utviklet for junior ryttere og syklistene. Den balanserer behovene til komfort, effektivitet og sikkerhet ved å tillate større bevegelsesfrihet og tilpasning til nærmere møte behovene til øverste nivå syklistene mens Leatt satsing på sikkerhet sikrer at viktige sikkerhetsfunksjoner utviklet av Leatt er bygget inn i hver spenne. Kjernen av det som gjør vår hals bukseseler arbeid er Alternativ Load Sti Technology (ALPT) og for ALPT å fungere optimalt nakkebukseseler må passe på riktig måte.


Justeringsmuligheter bygd inn i alle Leatt nakkebukseseler er ikke bare for komfort, men for å sikre en riktig passform som bistår i å optimalisere effektiviteten av nakkekrage. Vi tror at ingen andre nakkekrage kan justeres til å passe ryttere samt en Leatt. Foran og bak skyve SureFit justerbar kan stilles for din personlige kroppsform, uten verktøy, på mindre enn 30 sekunder. Seler kan også justeres som nødvendig for barn som vokser eller når slitt med forskjellige klær. For å optimalisere ytterligere passform, har den nye og forbedrede CoreFlex bak thorax strut en eksklusiv funksjon som gjør at den kan justeres til fire innstillingsvinkler. Dette gjøres med en enkel elastomer støtfanger som kan settes på 0, 5, 10 eller 15 grader i løpet av sekunder.


5.5 har senket sidearealer, under øret, øker at komfort og slitestyrke, spesielt på barn, mindre statured ryttere og ryttere med kortere hals. En enkel pop off skulderpute som kan heve eller senke spenne som passer dine halsen lengde eller hjelm felgprofiler. Både foran og bak funksjonen har den nye split design som fremmer bredere spredning av energi som overføres til kroppen og har ny støpt padding for bedre komfort. Den halvt stive chassiset er fleksibel og justerbar nok til å passe de fleste ryttere 'kroppsfasong mens strukturen er fortsatt stiv nok til å hjelpe overføre energi i løpet av en innvirkning mens flere konstruerte bruddpunkter og deformasjonssoner vil bøye eller bryte ut på forhåndsbestemte stressnivå for å bidra til et ryttere sikkerhet.


Den nye og forbedrede CoreFlex bak thorax strut er mer komfortabel enn noensinne, og har fortsatt den konstruert bruddpunktet på toppen som gjør at det å bryte ut i visse alvorlige konsekvenser. Hvis brutt denne strut kan kjøpes som en ny del og lett endres ut. Staget er foret med samme myk polstring som på alle overflater som rir mot kroppen og dette beskyttende polstring er på seler kantene vendt innover mot de myke vev i halsen. Den injiserte skum padding er mer holdbar og lettere å rengjøre enn noen gang før, og designet for å imøtekomme tilpasset klistremerke kitsFunksjoner:


Sjekk ut denne produktanmeldelse

Utviklet av en lege og Bio Medisinsk ingeniører og testet av noen av de raskeste sykkel syklistene i verden

Helt nytt chassis design laget av glassfiberarmert polyamid

Ny hjelm rim slående plattform for økt hode og hjelm bevegelsesfrihet

5-veis justeringsmuligheter

Skyve foran og bak SureFit justerbar for å sikre optimal passform

4 vinkel bak thorax spankulere justeringer passer flere kroppsfasonger

Justerbar over skulderhøyde for å optimalisere bevegelsesfrihet for ulike hals lengder og hjelm felgprofiler

Skulpturert, split foran for bedre komfort og passform

Ny og forbedret, delt CoreFlex bak thorax strut er mer komfortabel og designet for å arbeide med kroppens naturlige bevegelser

Mountain Bike UK magazine sier "5.5 er en glede å bære."

Thorax bak spankulere er konstruert for å knipse av før å legge for stort press på baksiden

Ny og forbedret lav profil åpne / lukke system som omfatter en fjærbelastet trykknapp

Enkel å bruke nødutløsningsmekanisme for skadde ryttere

Konstruert kragebeinet cutout å holde hjelmen og støtt bort fra dine mest skjøre bein

Injisert skum padding på oversiden er mer holdbare, lettere å rengjøre og utformet for å imøtekomme tilpasset klistremerke kits

Luftstrøm ribbeina i padding sørger for optimal ventilasjon

Folding bakre thorax strut for enklere pakking

Gratis, valgfri, klar brystbelte inkludertTilleggsinformasjon:


Kragebein kutte ut delen

Engineered snap off thorasic strut

Bygget i Leatt beskyttelse levert av Leatt patenterte ALPT

Bio mekanisk justeringsmuligheter for individuell ergonomi


Kjenner du alle funksjonene til Leatt Neck Brace DBX 5.5 Junior? Hos motardinn velger vi motorsykkel artikler som er tilpasset for ulike aktiviteter og idretter. Hvis du er ute etter andre Beskyttelse artikler i stedet, ta en titt på den fullstendige Kropps beskyttelse kolleksjonen. Alle merkene vi selger som Leatt er alle knyttet til sport eller aktivitetene de representerer. Alle våre lidenskaplige merker er testet internt av vårt team av motorsykkel ekspertene!

Spesifikasjoner Leatt Neck Brace DBX 5.5 Junior

Lys stilling
Farge
Produkttype

Kundeomtaler og spørsmål (1)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder) coinns

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

clouse menu Lukk
up up