`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Ls2

Ls2 OF558 Sphere Lux

Ls2 OF558 Sphere Lux

Ls2 OF558 Sphere Lux

Ls2 OF558 Sphere Lux

Ls2 OF558 Sphere Lux

Ls2 OF558 Sphere Lux

Ls2 OF558 Sphere Lux

  • Ls2 OF558 Sphere Lux
  • Ls2 OF558 Sphere Lux
  • Ls2 OF558 Sphere Lux
  • Ls2 OF558 Sphere Lux
  • Ls2 OF558 Sphere Lux
  • Ls2 OF558 Sphere Lux
  • Ls2 OF558 Sphere Lux
  • Ls2 OF558 Sphere Lux
  • Ls2 OF558 Sphere Lux

Ls2 OF558 Sphere Lux

Produktbeskrivelse Ls2 OF558 Sphere Lux

Lysheten og beskyttelsen kommer sammen med en alternativ og veldig personlig design i den nye åpne ansiktsmodellen til LS2-familien, Sphere Lux. Fem farger å velge mellom, kombinere med hvilken som helst scooter. Dette er det beste tilbehøret for urbanites og elskere av frihet på veien.

HPTT

1 Shell

Sertifisert ECE 22.05

GR 1000 ± 50

Oval

VISIR:

LS2 visorer er bygget med 3D Optisk Correct '' Class '' Polykarbonat, en romalderpolymer med høy motstand mot støt, som unngår forvrengning og gir maksimal klarhet.

Tinted Visor Inkludert

Quick Release System

Ripebestandig

UV-bestandig

KOMFORT Å bære mange miles:

Avtakbar og vaskbar

pustende

hypoallergenic

Sikkerhetssystem:

For å sikre god beskyttelse skal hjelmen passe på hodet til perfeksjon, særlig oppmerksomhet til skallformedesign og materialer for å minimere effekten av en mulig innvirkning. Det er nøkkelen til å få en perfekt passform til hodet fra utsiden til innsiden, så vel som skallet, konfigurasjonen av EPS-lineren, som bør samsvare tett med den menneskelige hodeformen.

Quick Release Strap

Forsterket Chin Strap

Multi Density EPS


ECE 22.05 VIKTIG MERK Denne hjelmen er bygget, testet og godkjent i henhold til europeiske forskrifter ECE / ONU R22.05. TRADEINN er ikke ansvarlig for bruken av denne hjelmen i andre land som ikke er underlagt denne europeiske homologen ECE / ONU R22.05, motvirker bruken av dette i disse landene.

Hvis du ser etter gode kvalitets Hjelmer artikler, da vil vårt utvalg av Hjelmer definitivt møte dine forventninger. Vi anbefales for deg Ls2 OF558 Sphere Lux, prisen er 78.99 $ og er tilgjengelig. motardinn er det beste alternativet for å kjøpe motorsykkel utstyr til den beste prisen. Hvis du finner en lavere for Ls2 OF558 Sphere Lux, offentlig tilgjengelige pris et annet sted, vil vi matche det!

Spesifikasjoner Ls2 OF558 Sphere Lux

Alder
Type
godkjenning
Vekt
Lukkesystem
Anbefalt bruk
Farge

Kundeomtaler og spørsmål (34)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Sphere lux

-

UTMERKET KJØP.

Endelig en hjelm som ingen andre!

-

Veldig fornøyd med den nye hjelmen min!

Ls2 sfærehjelm

-

Veldig fin hjelm veldig god beskyttelse av skruelyset og behagelig bravo for seriøsiteten til motardin-teamet sender raskt takk til dem

Perfekt

-

Som beskrevet. Det leveres godt pakket og med et ekstra røkt visir.

Perfekt

-

Som beskrevet. Det leveres godt pakket og med et røkt reservevisir

Stor

-

Fin hjelm med utmerket utførelse. Utmerket valuta for pengene. Rask frakt som alltid.

Pris av god kvalitet

-

Veldig fin og behagelig hjelm, men den kan ha det avtagbare interiøret for rengjøring, samt beskyttelse av lukkingen i annet materiale enn gummi. Det gjør det litt vanskelig og ubehagelig med det første.

Kjøp

-

Et utmerket kjøp godt produkt og bedre pris

100% fornøyd

-

Bra butikk. Etter flere kjøp kan jeg bare være fornøyd. Alt kommer relativt raskt og i god stand! Når det gjelder produktet, er det hva du forventet for prisen!

Lett og behagelig

-

God pris / kvalitet forhold, med gode materialer og finish. Perfekt frakt

Sholom

-

Mіy zamovleniya varer, sholem, priyshov, så, som jeg ikіkuvalsya, i to tizhnya. Jeg signerte ikke rosmarin, jeg trengte en bulo tse overføring. Є bagato rozmіrіv. Jeg er heldig, hodet mitt er lite, så jeg har problemer med en rose. ALLE SUPER, Є ÉN, IKKE GLEM KRAVET, JEG VIL UTTRYKKE ROSMIRI SHOLOM. Є АЖ 8 РОЗМІРІВ! L, XL, XXL, XXXL, XXS, XS, S, M! TRENGER Å KJENNE ROSMIR-HOVEDEN!

Veldig bra produkt

-

Kvalitetsforhold veldig god pris med veldig riktig finish. Perfekt frakt

Ls2 hjelm

-

Hjelmen er av god kvalitet og komfortabel.

Ls2 sfærehjelm

-

God årgangshjelm, kvalitet og redusert pris, flott kjøp

Liten størrelse

-

God hjelmverdi for pengene. Størrelsen er mindre enn andre hjelmer av lignende modell. Jeg anbefaler en størrelse til. Fin design

Ls2 sfærehjelm

-

Hjelm med veldig god priskvalitet, lett og med vakkert vintage design og karbonlignende nagler, vakker hjelm.

Ls2 sfærehjelm

-

Fin hjelm, med god polstring og finish, til en pris som er det billigste internett. Den perfekte frakt.

Sangat puas

-

Puas berbelanja disini, barang saya sampai dengan baik, walau harus bersabar menunggu kedatangannya .. tapi semua itu terbayarkan dengan barang yang sangat bagus kualitasnya .. terima kasih ,,

Bra hjelm

-

God kvalitet / pris. Rask frakt. jeg anbefaler

對 我 的 訂單 非常 滿意

-

對 我 的 訂單 非常 滿意, 發送 快捷 整齊, 頭盔 與 照片 完全相同, 完美無缺

Bon casque

-

Très Bon Casque. Mat don plutôt skjøre aux rayures mais c´est le cas de tous les casques mat pas spécialement de celui-ci. il taille bien j´ai pris M et je fais 55 cm fra circonférence de tête. Sinon très joli, chic et bien fini. Acheter sans hésiter. Réponds parfaitation à mon use (scooter in ville).

Forstørr casque

-

Super casque, vel fini et le vert kaki est très chic. Je l´ai pris pour ma fille (54cm circonférence) i skreddersydd S et il lui går bra. Det er fortalt at han regrette av ne pas avoir choisi le vert pour moi. Autrement il est bien fini et convient bien à mon use: på scooter et en ville.

Hjelm

-

Virkelig mye for prisen. Hjelm er akkurat som beskrevet. Emballasjen i den ekstra tøyposen fant jeg bra. Da er utskiftningsvisiret i tonal for sommeren virkelig flott. Jeg er fornøyd.

Hjelm ls2

-

Produkt og emballasje TOPP! ganske enkelt en liten forsinkelse av den kunngjorte fristen.

Kvalitet og komfort

-

Det ser veldig bra ut, kvalitet og komfort blir verdsatt. Forhåpentligvis ikke å måtte sjekke effektiviteten.

Ls2 sfære lux

-

Hjelmen ser nøyaktig ut som på bildet, bra for scootere, kom med tydelig full visir og andre svarte solflue visir. Men frakt var sakte gjennom eu jeg fikk etter 12 dager

Stor baskisk til en god pris

-

Den baskiske er flotte materialer og finish av god kvalitet, godt polstret. Det isolerer nok. Den gjennomsiktige skjermen er perfekt, jeg har ennå ikke prøvd å røyke. Når det gjelder kommunikasjon og vanlig leveringstid, ble 1 uke utsatt uten forklaring og fra kundeservice svarer de raskt, og de løste heller ikke mye. Annet enn det, alt perfekt. DHL fungerer utmerket.

God beskyttelse

-

God beskyttelse uten å ofre kvalitet og pris.

God hjelm og vakkert design

-

Veldig bra hjelm, bra design og superkomfortabel. Den kommer med to skjermer. Samme som på fotografiene. Perfekt og superrask levering. Veldig bra produkt og utmerket selger. 100% anbefalt.

Hjelm

-

Bare mottatt den nye hjelmen min. Den er lett, passer og ser bra ut! Vil absolutt anbefale. Sendes raskt til USA og ankom i god stand. Vil bestille igjen fra dette selskapet.

Ls2 av558

-

Forholdskvalitet veldig god pris med veldig riktig finish. Perfekt frakt

Ls2 sfere lux

-

Jeg ankom superraskt til Kanariøyene. Perfekt pakket og som i beskrivelsen. Hjelmene er veldig komfortable, de har to visirer og fôret kan fjernes for vask. TOP.

Bra hjelm

-

Produktleveransen var rask og i veldig god stand. Hjelmen var som jeg forventet, den ser perfekt ut, den er lett, og verdien er god. Det eneste er at jeg ikke vet hvordan jeg skifter visir (siden det gir 2: en til sommeren og en til vinterhehehe) anbefaler jeg hjelmen!

Hjelm

-

Veldig fornøyd med bestillingen min, send raskt og pent, hjelmen er identisk med bildet, perfekt

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

Lukk