`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Ls2

Ls2 OF558 Sphere Lux

Ls2 OF558 Sphere Lux

Ls2 OF558 Sphere Lux

Ls2 OF558 Sphere Lux

Ls2 OF558 Sphere Lux

Ls2 OF558 Sphere Lux

Ls2 OF558 Sphere Lux

  • Ls2 OF558 Sphere Lux
  • Ls2 OF558 Sphere Lux
  • Ls2 OF558 Sphere Lux
  • Ls2 OF558 Sphere Lux
  • Ls2 OF558 Sphere Lux
  • Ls2 OF558 Sphere Lux
  • Ls2 OF558 Sphere Lux
  • Ls2 OF558 Sphere Lux
  • Ls2 OF558 Sphere Lux

Ls2 OF558 Sphere Lux

Produktbeskrivelse Ls2 OF558 Sphere Lux

Lysheten og beskyttelsen kommer sammen med en alternativ og veldig personlig design i den nye åpne ansiktsmodellen til LS2-familien, Sphere Lux. Fem farger å velge mellom, kombinere med hvilken som helst scooter. Dette er det beste tilbehøret for urbanites og elskere av frihet på veien.

HPTT

1 Shell

Sertifisert ECE 22.05

GR 1000 ± 50

Oval

VISIR:

LS2 visorer er bygget med 3D Optisk Correct '' Class '' Polykarbonat, en romalderpolymer med høy motstand mot støt, som unngår forvrengning og gir maksimal klarhet.

Tinted Visor Inkludert

Quick Release System

Ripebestandig

UV-bestandig

KOMFORT Å bære mange miles:

Avtakbar og vaskbar

pustende

hypoallergenic

Sikkerhetssystem:

For å sikre god beskyttelse skal hjelmen passe på hodet til perfeksjon, særlig oppmerksomhet til skallformedesign og materialer for å minimere effekten av en mulig innvirkning. Det er nøkkelen til å få en perfekt passform til hodet fra utsiden til innsiden, så vel som skallet, konfigurasjonen av EPS-lineren, som bør samsvare tett med den menneskelige hodeformen.

Quick Release Strap

Forsterket Chin Strap

Multi Density EPS


ECE 22.05 VIKTIG MERK Denne hjelmen er bygget, testet og godkjent i henhold til europeiske forskrifter ECE / ONU R22.05. TRADEINN er ikke ansvarlig for bruken av denne hjelmen i andre land som ikke er underlagt denne europeiske homologen ECE / ONU R22.05, motvirker bruken av dette i disse landene.

Ls2 OF558 Sphere Lux er tilgjengelig med forskjellige kjennetegn. Kjøp det hos motardinn og fra nytte av alle fordelene. Dessuten, Ls2 OF558 Sphere Lux har den offensielle garanten av merket Ls2. Du kan også supplere din bestilling med andre produkter fra vår Beskyttelse katalog og Hjelmer kategori.

For å få mer informasjon, klikk på følgende link:

Manual

Spesifikasjoner Ls2 OF558 Sphere Lux

Skjønn
Alder
størrelse
Anbefalt bruk
godkjenning
Vekt
Lukkesystem
Farge

KUNDENS TILBAKEMELDING OG SPØRSMÅL (4)

Skiv en vurdering m dette produktet og opptjen CoINNs (bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Ls2 av558

-

Forholdskvalitet veldig god pris med veldig riktig finish. Perfekt frakt

Ls2 sfere lux

-

Jeg ankom superraskt til Kanariøyene. Perfekt pakket og som i beskrivelsen. Hjelmene er veldig komfortable, de har to visirer og fôret kan fjernes for vask. TOP.

Bra hjelm

-

Produktleveransen var rask og i veldig god stand. Hjelmen var som jeg forventet, den ser perfekt ut, den er lett, og verdien er god. Det eneste er at jeg ikke vet hvordan jeg skifter visir (siden det gir 2: en til sommeren og en til vinterhehehe) anbefaler jeg hjelmen!

Hjelm

-

Veldig fornøyd med bestillingen min, send raskt og pent, hjelmen er identisk med bildet, perfekt

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: Vurderingene dine vil bli lest av medarbeiderne våre og postet innen 5 virkedager. Spørsmålene dine vil bli besvart per epost, så vår sikker på at du har oppgitt riktig epostadresse.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

Lukk