`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Ls2

Ls2 Spitfire Flier

Ls2 Spitfire Flier

Ls2 Spitfire Flier

Ls2 Spitfire Flier

Ls2 Spitfire Flier

Ls2 Spitfire Flier

Ls2 Spitfire Flier

Ls2 Spitfire Flier

  • Ls2 Spitfire Flier
  • Ls2 Spitfire Flier
  • Ls2 Spitfire Flier
  • Ls2 Spitfire Flier
  • Ls2 Spitfire Flier
  • Ls2 Spitfire Flier
  • Ls2 Spitfire Flier
  • Ls2 Spitfire Flier
  • Ls2 Spitfire Flier
  • Ls2 Spitfire Flier

Ls2 Spitfire Flier

Produktbeskrivelse Ls2 Spitfire Flier

Spitfi blir tatt med på første øyekast! Det nye LS2 åpne ansiktet er født takket være merkevarenes vilje til å foreslå en ny, moderne og viktig hjelm, dedikert til de eklektiske syklistene som gjør deres totale utseende, er en ekte livsstil, noe som kaster et øye med designet, men ikke tilgir beskyttelse og sikkerhet. mens de kjører på to hjul.

Egenskaper:

KOMFORT:

Ekstra Comfort Liner

pustende

hypoallergenic

Laser Cut Skum

VISIR:

Solskjerm

Kort og lang 2 trinn

Ripebestandig

UV-bestandig

SIKKERHET:

Stål Quick Release Buckle

Forsterket Chin Strap

Multi Density EPS

Teknologi:

VISIR:

LS2 visorer er bygget med 3D Optisk Correct "A Class" Polykarbonat, en romalderpolymer med høy motstand mot støt, som unngår forvrengning og gir maksimal klarhet.

Sikkerhetssystem:

For å sikre god beskyttelse, må hjelmen passe på hodet til perfeksjon, særlig oppmerksomhet til skallformedesign og materialer for å minimere effekten av en mulig innvirkning. Det er nøkkelen til å få en perfekt passform til hodet fra utsiden til innsiden, så vel som skallet, konfigurasjonen av EPS-lineren, som bør samsvare tett med den menneskelige hodeformen.


ECE 22.05 VIKTIG MERK Denne hjelmen er bygget, testet og godkjent i henhold til europeiske forskrifter ECE / ONU R22.05. TRADEINN er ikke ansvarlig for bruken av denne hjelmen i andre land som ikke er underlagt denne europeiske homologen ECE / ONU R22.05, motvirker bruken av dette i disse landene.

Ikke vent lenger og kjøp Ls2 Spitfire Flier med de beste leveransebetingelsene og til den beste prisen. I tillegg til motardinn kan du finne andre Hjelmer produkter i kategorien Beskyttelse som kan supplere din bestilling. Kjøp Ls2 Spitfire Flier og motta den så snart som mulig. Ta en titt på våre Hjelmer tilbud og velg de beste tilbudene.

Spesifikasjoner Ls2 Spitfire Flier

Alder
Type
godkjenning
Vekt
Lukkesystem
Anbefalt bruk
Farge

Kundeomtaler og spørsmål (2)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Hjelm

-

Rettidig levering jevn, hjelmen oppfyller forventningene. Veldig bra

Hjelm beskrivelse ls2 spitfire flier

-

Jeg liker hjelmen .. Jeg har briller, er det mulig å bære briller på hjelmen? Jeg har tvil om størrelsen .. Jeg har en åpen 58, men et annet merke .. ville det være den samme nummereringen? Hvor mye koster det å sende til Araraquara / SP? hvilken leveringstid?

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

Lukk