up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Midland

Midland Soft Case for Iphone5

plus
  • Play videoMidland Soft Case for Iphone5
  • Midland Soft Case for Iphone5

Midland Soft Case for Iphone5

Produktbeskrivelse Midland Soft Case for Iphone5

Fra i dag å fikse din smarttelefon eller GPS på styret av dine "to hjul" vil ikke være et problem lenger Midland introduserer en ny komplett linje av vanntette holdere for å beskytte enhetene dine - dine reisekamerater! - Mot regn, gjørme og støv.


Enten du har en GPS eller en smarttelefon det spiller ingen rolle: Midland steder til din disposisjon 9 forskjellige modeller Alle disse modellene leveres med et vanntett holder og to forskjellige festesystemer for rørformet og ikke rørformede styret inkludert i packaging.The bare universal festesystemer på markedet!


Innehaverne er laget av solid materiale og den brede skjermen er berøringsskjermen for å tillate bruk av enhetene i løpet av dine Ridings og i all slags vær!


Sin installasjon på styret er svært enkelt takket være den medfølgende justerbar brakett thatcan roteres 360 °, slik at skjermen er alltid til visuell vinkel.Funksjoner:


IPhone5


Myk veske


VanntettPakken inneholder:


Vannavvisende holder, 2 festesystemer: ett for rørformet styre og en for ikke rørformet styret


Velkommen til våre Midland Soft Case for Iphone5 spesialtilbud! Tenk på motardinn når du ønsker å fornye dine motorsykkel materialer. motardinn er er en nettbutikk som fungerer samme med de beste nasjonale og internasjonale merkene som Midland så du kan finne alt du ser etter for og nye ditt liv. Sjekk våre tilgjengelige produkter i Elektronikk.

Spesifikasjoner Midland Soft Case for Iphone5

Farge

Kundeomtaler og spørsmål (1)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder) coinns

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

clouse menu Lukk
up up