up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Vijzelstraat 68-78
1017 HL Amsterdam
Netherlands

4.5

55 opiniones

50 días de devolución

Envío y devolución gratis

Envío rápido con DHL

Retur av bestillinger

Inicia sesión en MI CUENTA. Devuelve los artículos en su embalaje original. Los artículos devueltos deben incluir etiquetas y cualquier embalaje, p. ej. los zapatos deben ser devueltos con la caja original y devolverse en perfectas condiciones (sin usar, con etiquetas, en su embalaje original). Utiliza un paquete / embalaje nuevo para asegurarte de que no se adhieran etiquetas o cinta adhesiva en el embalaje original del producto. Coloca la etiqueta de devolución en el exterior del embalaje y envía el paquete a la dirección indicada en la etiqueta de devolución.

Nexx
360

Nexx SX.60 Vision Plus Open Face Helmet

Nexx SX.60 Vision Plus Open Face Helmet

Nexx SX.60 Vision Plus Open Face Helmet

plus
  • 360Nexx SX.60 Vision Plus Open Face Helmet
  • Play videoNexx SX.60 Vision Plus Open Face Helmet
  • Nexx SX.60 Vision Plus Open Face Helmet
  • Nexx SX.60 Vision Plus Open Face Helmet
  • Nexx SX.60 Vision Plus Open Face Helmet

Nexx SX.60 Vision Plus Open Face Helmet

Produktbeskrivelse Nexx SX.60 Vision Plus Open Face Helmet

spesifikasjoner:

Fiberglass Kompositt Shell

ECE / 22 05

Myk anti-svette og anti allergisk stoff innvendig fôr

Mikro Metrisk spenne

PC Lexan Shield solar 60%.

* Hjelmer leveres alltid med gjennomsiktig skjerm. VIKTIG MERK Denne hjelmen er bygget, testet og godkjent i henhold til europeiske forskrifter ECE / ONU R22.05, slik at den kun kan brukes i land der denne europeiske homologen ECE / ONU R22.05 er godkjent. TRADEINN er ikke ansvarlig for bruken av denne hjelmen i andre land som ikke er underlagt denne europeiske homologen ECE / ONU R22.05, motvirker bruken av dette i disse landene. Ved denne varsel er kjøperen oppmerksom på dette faktum og forplikter seg derfor ikke til å bruke hjelmen på et hvilket som helst område der denne europeiske homologen ECE / ONU R22.05 ikke er godkjent under antatt ansvar for bruk i disse landene , avstå fra å kreve ansvar og / eller kompensasjon til TRADEINN i tilfelle ulykke eller skader av noe slag. Spesielt er denne hjelmen ikke beregnet for bruk i USA eller Canada for ikke å oppfylle kravene i disse landene.


Liker du Nexx SX.60 Vision Plus Open Face Helmet? Gå inn på vår motorsykkel seksjon og oppdage et stort utvalg av Hjelmer produkter og tilbehør som kan hjelpe deg å realisere dine fritidsaktiviteter. Vi bekrefter at motorsykkel produktene er i perfekt stand. Ikke se noe videre! Vår kolleksjon av Hjelmer finnes i forskjellige farger og stiler.

Spesifikasjoner Nexx SX.60 Vision Plus Open Face Helmet

Farge
Anbefalt bruk
Alder

Kundeomtaler og spørsmål (14)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder) coinns

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Nexx sx 60 hjelm

-

hallo pakke godt mottatt veldig godt pakket hjelmen og upåklagelig har riktig størrelse 2xl det og flott for meg og fremfor alt en veldig konkurransedyktig pris en stor takk fra en senior søndagsbiker med en 125 skygge hjertelig

Elsker det

-

7 dager fra bestilling til levering. Dobbel pappemballasje, luftemballasje. ikke noe problem. Lett nok til at du føler deg urolig. Utpakking, prøving, angst forsvinner. Veldig fornøyd med prøvekjøringen i 1 time. Det kan være den mest komfortable hjelmen i 40 år av motorsykkel livet. Jeg vil gjerne prøve det over lange avstander og i regn.

Flott produktkvalitet og frakt. fornøyd.

-

Dette er den andre repetisjonen i forskjellige farger. Tekstur og design er utmerket, og det er mye billigere å kjøpe enn hos en innenlandsk forhandler. Jeg er veldig fornøyd med kvaliteten på hjelmene som er produsert i Japan av Company S og Company A, som er lik eller bedre enn kvaliteten. Jeg er gjentatt kunde av denne modellen. Kvalitet og design på dette produktet er lik eller større enn hjelmer laget av Japan. Sendes uten problemer. Vel fornøyd.

Anbefalt kjøp

-

Levering tok 15 dager, men likevel før angitt tid. Jeg kommer veldig godt beskyttet og ifølge bildet. Jeg ville kjøpt igjen! Når det gjelder funksjon, kommer litt vind direkte inn i øynene.

Favoritt

-

Tilfredshet over pris

Beste kostnadsytelse

-

Jeg klarte å kjøpe et veldig kult produkt som vist på bildet til en billig pris. Jeg var litt bekymret fordi leveringsstatusen var stillestående underveis, men den kom trygt om cirka 3 uker.

Leveres trygt

-

Det tar omtrent 10 dager fra bestilling til levering. På forsendelsestidspunktet kan du se bilder av faktura og forsendelsesskjema, slik at du kan være trygg. Jeg tror det er mer enn 50% billigere enn å kjøpe den samme i Japan, så jeg vil gjerne bruke den igjen når jeg har muligheten. Jeg tror at produktet ikke har noe problem i det hele tatt, men det er en europeisk spesifikasjon, så jeg føler meg litt liten for meg japansk Jeg vil. Det kan være bedre å kjøpe litt større

Utmerket

-

Meget godt beskyttet og levert til tross for situasjonen, ferdig som forventet for å være et merke av god kvalitet.

Hjelm av god kvalitet

-

Kjøpte denne hjelmen til min 5 år gamle datter, og den passer til den ganske tette, selv om selve hjelmen er enorm på hodet. Stor kvalitet ellers, elsker utseendet.

God forholdskvalitetspris

-

Komfortabel utmerket valuta for pengene, anbefaler jeg å kjøpe.

Nexx hjelmer

-

Tok litt tid å få hjelmer, men var verdt det, og prisen var eksepsjonell

Alt ok

-

hei, produkt svarende til bildet, pålitelig og effektiv levering av tjenester rispetttati ... keep it up, stor ....

Alt ok

-

Flott produkt ... som bilder .... du kan kjøpe i full sikkerhet .... alt bra ... flott.

Visjon pluss nexx hjelm

-

Har Nexx Vision Plus hjelm kommer med solbriller bygget i sammen med visir? Takk

våre eksperter svarer

Hei, er dessverre solbriller ikke inkludert. Rgds

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

clouse menu Lukk
up up