up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Nexx
360

Nexx X.70 Groovy Open Face Helmet

Nexx X.70 Groovy Open Face Helmet

Nexx X.70 Groovy Open Face Helmet

plus
  • 360Nexx X.70 Groovy Open Face Helmet
  • Play videoNexx X.70 Groovy Open Face Helmet
  • Nexx X.70 Groovy Open Face Helmet
  • Nexx X.70 Groovy Open Face Helmet
  • Nexx X.70 Groovy Open Face Helmet

Nexx X.70 Groovy Open Face Helmet

Produktbeskrivelse Nexx X.70 Groovy Open Face Helmet

Spesifikasjoner:

TRI COMPOSITE Shell (Fiberglass, Carbon and Aramidic) ECE / 22 05 CoolMax indre fôr Myk polstring anti svette og antiallergisk stoff Justerbar polstring og avtagbart fôr Vaskbart fôr PC Lexan Visor skjold Integrert Sunvisor med enkel åpen mekanisme Indre Sunvisor 80% mikro metrisk spenne.

* Hjelmer leveres alltid med en gjennomsiktig skjerm.

VIKTIG NOTAT.

Denne hjelmen er bygget, testet og godkjent i henhold til europeiske forskrifter ECE / ONU R22.05, så den kan bare brukes i land der denne europeiske homologasjonen ECE / ONU R22.05 er godkjent.

TRADEINN er ikke ansvarlig for bruken av denne hjelmen i andre land som ikke er underlagt denne europeiske homologasjonen ECE / ONU R22.05, og fraråder bruken av denne i disse landene.

Ved hjelp av denne kunngjøringen er kjøperen klar over dette faktum og forplikter seg derfor til ikke å bruke hjelmen på noe territorium hvor denne europeiske homologasjonen ECE / ONU R22.05 ikke er godkjent, og påtar seg ansvaret for dens bruk, i disse landene avstå fra å kreve ansvar og / eller erstatning til TRADEINN i tilfelle ulykker eller skader av noe slag.

Spesielt er denne hjelmen ikke beregnet for bruk i USA eller Canada for ikke å oppfylle kravene i disse landene.
Dra nytte av våre tilbud på Nexx X.70 Groovy Open Face Helmet. I vår nett motorsykkel butikk, hos motardinn har vi de beste produktene sånn at du kan nyte dine aktiviteter uten vanskeligheter og med de beste motorsykkel utstyret. Du kan også besøke andre motorsykkel kategorier og finne produkter av merket Nexx til den beste prisen.

Spesifikasjoner Nexx X.70 Groovy Open Face Helmet

Farge
Anbefalt bruk
Alder

Kundeomtaler og spørsmål (4)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder) coinns

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Perfekt !

-

Hei, først om produktet: feilfri utførelse, føles fantastisk behagelig på hodet. Jeg målte 57 cm hodeomkrets og den passer nøyaktig med størrelse 57, fin og tett! Alt fint. Og til butikken: Respekt, jeg var skeptisk til om hjelmen skulle komme i tide, for det var min tur kort før bursdagen min, men bestilte lørdag kveld, levering onsdag (og det fra Spania!) Flott!

Det er en god hjelm

-

Det er godt laget for prisen. Jeg er glad jeg kjøpte den. Størrelsen ser ut til å være av samme størrelse som Arai og Shoei.

Hjelmanmeldelse

-

Min nye NEXX Groovy hjelm er nå testet i veldig kraftig regn - og fungerte bra med bare noen få drypp som kommer gjennom visiret. Jeg er imponert over det lave støynivået - mye bedre enn min forrige Nolan-hjelm

Følelse av størrelse

-

Jeg kjøpte en hjelm for første gang europeiske produsenter. Fordi det ble oppnådd på informasjon som en rekke "vestlige mennesker og bedre som kjøpte en størrelse enn vanlig fordi det er en annen form på hodet i japansk.", Er vanligvis, men er S, har vi fått lov til å kjøpe M det var. Det er litt vanskelig lege. Bare litt. Det er ikke det at det ikke kan brukes, jeg liker ikke smerte. Best er på en to-size kana .... I veien for Japan vet ikke om folk som kjøper hjelm denne produsenten er til stede bare det ene, men jeg tror at hvis referansen. Etter selvfølgelig produktet kom uten noen problemer, forventet ankomstdato også var perfekt. Også vi ønsker å bruke. (Faktisk, jeg kjøpte den andre andre hjelm i .L størrelse.)

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

clouse menu Lukk
up up