up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Nutrisport

Nutrisport HiGums 20 Units Citric&Cola&Red Berries

plus
  • Play videoNutrisport HiGums 20 Units Citric&Cola&Red Berries
  • Nutrisport HiGums 20 Units Citric&Cola&Red Berries

Nutrisport HiGums 20 Units Citric&Cola&Red Berries

Produktbeskrivelse Nutrisport HiGums 20 Units Citric&Cola&Red Berries

Karbohydratene er basert energimetabolisme, så det vil være en grunnleggende del av en idrettsutøvers kosthold fordi de fungerer som 'drivstoff' for trening, noe som er avgjørende for atletisk ytelse.

Blokker HiGUMS gir karbohydrater i form av halvfaste deler som er enkle å tygge og fordøye. Et flott alternativ for å opprettholde riktig inntak av karbohydrater under trening og sikre at du spiser kaloriene som er nødvendige for å opprettholde ytelsen og forsinke begynnelsen av den fryktede 'veggen'.

Blant ingrediensene kan vi finne fruktjuice naturlig (som gir rik karbohydrater fruktose, lavt glykemisk stoff), forgrenede aminosyrer (BCAAs. L Leucine, L isoleucin og L valine som trengs for å forhindre muskelsvinn og forsinke utmattethet), Sodium og Kalium (uunnværlig i ytelse for sitt engasjement i mekanismene for muskelkontraksjon og avslapping elektrolytter), vitaminer (forbedrer energieffektivitet gjennom deltakelse i stoffskifte).

I tillegg inneholder Cola og Citrus smakene koffein for å øke ytelsen ved å stimulere sentralnervesystemet slik at muskelens arbeidskapasitet blir forbedret.

Hvorfor skal du ta dem?
HiGUMS Blocks er løsningen for enhver idrettsutøver som krever et høyere energiinntak under fysisk trening, uavhengig av intensitet og varighet, ettersom muligheten for å dele inntaket i forskjellige utsalgssteder kan tilpasse forbruket til behovene til hver enkelt.

smaker
Sitronsyre (med koffein), Cola (med koffein) og røde bær (koffein).

ingredienser
Sukrose, glukosesirup, naturlig fruktjuice (7%), geleringsmiddel (pektin), surgjøringsmiddel (sitronsyre), stabilisator (sorbitol), forgrenede aminosyrer (L Leucine, L isoleucin, L Valine), mineraler (kloridkalium, natriumklorid), vannfri koffein 1,2, vitaminer (L askorbinsyre, nikotinamid, riboflavin, pyridoksinhydroklorid, tiaminhydroklorid), Aroma, fargelegging (E 100) 1 (E 150c) 2 (E 120) 3.

allergener
Det inneholder ikke allergifremkallende ingredienser.

Opptreden
Veske med 5 enheter.

Hvordan å bruke
HiGums tar en pakke (5 enheter) og energiforsyning under trening.Hvis du er ute etter Nutrisport HiGums 20 Units Citric&Cola&Red Berries er du heldig. I vår motorsykkel butikk har du den beste prisen tilgjengelig og med selvtilliten til at butikken gir deg lyst motardinn. Ikke vent lenger og legg bestillingen på dine Oppblåsbare hoppeslått produkter. motardinn tilbyr et eksklusivt utvalg av Sports tilskudd for ulike typer aktiviteter. Vår Sports tilskudd er designet for å passe dine behov og gi deg full kontroll, uansett vær.

Spesifikasjoner Nutrisport HiGums 20 Units Citric&Cola&Red Berries

Farge
Produkttype
Sportsutstyr

Kundeomtaler og spørsmål (1)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder) coinns

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

clouse menu Lukk
up up