up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Vijzelstraat 68-78
1017 HL Amsterdam
Netherlands

4.5

55 opiniones

50 días de devolución

Envío y devolución gratis

Envío rápido con DHL

Retur av bestillinger

Inicia sesión en MI CUENTA. Devuelve los artículos en su embalaje original. Los artículos devueltos deben incluir etiquetas y cualquier embalaje, p. ej. los zapatos deben ser devueltos con la caja original y devolverse en perfectas condiciones (sin usar, con etiquetas, en su embalaje original). Utiliza un paquete / embalaje nuevo para asegurarte de que no se adhieran etiquetas o cinta adhesiva en el embalaje original del producto. Coloca la etiqueta de devolución en el exterior del embalaje y envía el paquete a la dirección indicada en la etiqueta de devolución.

Nutrisport

Nutrisport Mega Protein Whey+5 900gr Strawberry

plus
  • Play videoNutrisport Mega Protein Whey+5 900gr Strawberry
  • Nutrisport Mega Protein Whey+5 900gr Strawberry

Nutrisport Mega Protein Whey+5 900gr Strawberry

Produktbeskrivelse Nutrisport Mega Protein Whey+5 900gr Strawberry

Whey Protein Mega 5 er utviklet med protein behovene til idrettsutøvere som trener med en viktig muskelsvinn.

Med tanke på at deres daglige behov kan nå 1,5 2g / kg / dag, er det svært viktig å optimalisere prosessene for assimilering og absorpsjon av inntatt protein, både gjennom kosttilskudd og gjennom felles strømforsyning.

Derfor har Mega myseprotein 5 er formulert basert på mysekonsentrat (myseproteinkonsentrat) med en kombinasjon av 5 ingredienser synergistisk effekt med proteinsyntese stimulerende og begunstige absorpsjonen av aminosyrer og proteiner.

L Leucine:

L-Leucin, foruten å være en del av gruppen av Graft aminosyrer (BCAA) meget rikt på muskel-vev, er en av de essensielle deler i initieringen av proteinsyntese. Derfor vil et ekstra bidrag stimulere regenerering av muskel protein etter trening.

L Arginin:

L Arginin favoriserer, som en forløper for nitrogenoksid (NO), strømmen av næringsstoffer (aminosyrer i dette tilfellet) for å trent muskelområdet. I sin tur har det også vist sin stimulatorisk aktivitet på insulin (potens opptak av glykogen og aminosyrer i muskler) og er involvert i avgiftnings prosesser (urea-syklus) i organismen.

Proteolytiske enzymer:

Kombinasjon av ekstrakter fra papaya og ananas rik på proteolytiske enzymer (bromelain og papain) som øker kapasiteten til fordøyelse og protein absorpsjon.

Vitamin B6:

viktige vitamin i proteinmetabolismen for absorpsjon av proteiner og aminosyrer.

krom:

Trace element som er involvert i glukoseregulering, noe som vil bidra til å forlenge aktiviteten av insulin og øke absorpsjonen av aminosyrene til muskel nivå.

bruk:

Ta en til to dispensere etter trening og en fortid dosering 90min av det første skuddet.

Presentasjon;

båter 1800 g og 900 g.


Med Nutrisport Mega Protein Whey+5 900gr Strawberry, det garanterer det beste motorsykkel utstyr. I tillegg til motardinn finner du den beste kvaliteten til de beste prisene av sektoren. Velg oss som din motorsykkel butikk, og fokuser kun på å nyte komforten som de beste merkene gi deg som Nutrisport. Vårt team av motorsykkel eksperter deler sine ærlige vurderinger for å hjelpe deg med å ta den beste beslutningen. Alt dette for å sikre at du får den billigste Oppblåsbare hoppeslått tilbudet hver gang.

Spesifikasjoner Nutrisport Mega Protein Whey+5 900gr Strawberry

Farge
Produkttype
Sportsutstyr

Kundeomtaler og spørsmål (1)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder) coinns

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

clouse menu Lukk
up up