up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Nutrisport

Nutrisport Stimulred Enershot 20 Units Without Flavour

plus
  • Play videoNutrisport Stimulred Enershot 20 Units Without Flavour
  • Nutrisport Stimulred Enershot 20 Units Without Flavour

Nutrisport Stimulred Enershot 20 Units Without Flavour

Produktbeskrivelse Nutrisport Stimulred Enershot 20 Units Without Flavour

Stimul RED ENERSHOT® har blitt formulert for å gi disse nødvendige næringsstoffer som vil hjelpe deg med å optimalisere ytelsen under trening med høy intensitet.

Kjente ernæringsmessige behovene til idrettsutøvere, har teknisk avdeling for NutriSport utviklet den rette kombinasjonen av ingredienser som forbedrer fysiske kapasitet triatlon som virker på forsinkelsen muskeltretthet, hindrer kramper, økt nevromuskulær aktivitet, optimalisering av energiomsetningen og dermed forbedret ytelse:

guarana:

Er et bidrag av naturlig koffein vedvarende frigivelse gjør det mulig, ved å stimulere sentralnervesystemet, aktivere metabolismen av fett og forsinke tretthet.

taurin:

Rikelig aminosyren i muskelvev som aktivt deltar i den nevromuskulære systemet optimalisere responsen på stimuli og øke muskel ytelse.

L Arginin:

Aminosyre med en betydelig ytelses utøver aktivitet. Fremmer muskel oksygene som en forløper av nitrogenoksid, og dermed forbedre oksygentilførselen til de som er involvert i aktiviteten muskler. Det deltar også i avgiftningsprosesser og bidrar til å fjerne alt avfall som genereres under trening.

magnesium:

vesentlig element i mekanismene for muskel sammentrekning og avslapping og for å forebygge kramper under øvelser som involverer et høyt tap av elektrolytter.

ginseng:

naturlig ekstrakt med styrkende aktivitet som bedrer konsentrasjon og bringer vitalitet.

Komplekse B-vitaminer:

Effektivisere energiomsetningen av utøveren og oppmuntre assimilering av næringsstoffer bidrar ENERSHOT.

ENERSHOT fullfører sin formelen med andre ingredienser så som cholin-citrat og D Glucuronolactone som virker synergistisk med den andre. I

Dessuten er dets formulering kjent for fraværet av sukkere slik at energien stimulerende bidrag uten å endre blodglukose utøver, noe som er av stor betydning for de ser deres ernæring under trening for å oppnå det beste resultatet i både trening og konkurranse.


Liker du Nutrisport Stimulred Enershot 20 Units Without Flavour? Gå inn på vår motorsykkel seksjon og oppdage et stort utvalg av Oppblåsbare hoppeslått produkter og tilbehør som kan hjelpe deg å realisere dine fritidsaktiviteter. Vi bekrefter at motorsykkel produktene er i perfekt stand. Ikke se noe videre! Vår kolleksjon av Oppblåsbare hoppeslått finnes i forskjellige farger og stiler.

Spesifikasjoner Nutrisport Stimulred Enershot 20 Units Without Flavour

Farge
Produkttype
Sportsutstyr

Kundeomtaler og spørsmål (1)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder) coinns

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

clouse menu Lukk
up up