up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Vijzelstraat 68-78
1017 HL Amsterdam
Netherlands

4.5

55 opiniones

50 días de devolución

Envío y devolución gratis

Envío rápido con DHL

Retur av bestillinger

Inicia sesión en MI CUENTA. Devuelve los artículos en su embalaje original. Los artículos devueltos deben incluir etiquetas y cualquier embalaje, p. ej. los zapatos deben ser devueltos con la caja original y devolverse en perfectas condiciones (sin usar, con etiquetas, en su embalaje original). Utiliza un paquete / embalaje nuevo para asegurarte de que no se adhieran etiquetas o cinta adhesiva en el embalaje original del producto. Coloca la etiqueta de devolución en el exterior del embalaje y envía el paquete a la dirección indicada en la etiqueta de devolución.

Nutrisport

Nutrisport Stressnutril Recuperation 800gr Orange

plus
  • Play videoNutrisport Stressnutril Recuperation 800gr Orange
  • Nutrisport Stressnutril Recuperation 800gr Orange

Nutrisport Stressnutril Recuperation 800gr Orange

Produktbeskrivelse Nutrisport Stressnutril Recuperation 800gr Orange

Bidrag av isolert whey protein med karbohydrater. Forgrenede aminosyrer, L glutamin AKG, Citrulline malat, magnesium og vitaminer for utvinning innsats.

Sammensetning pr dose (40 g);

Muskel utvinning:

Protein Isolate (14,8 g):

Protein er den grunnleggende næringsstoff for muskel utvinning. Av alle de mulige kildene, gir "isolert protein" en rik kilde for forgrenede aminosyrer og utmerket biotilgjengelighet. Det er lett absorberes og hastigheter utvinning.

Karbohydrater (20,0 g);

Kombinere karbohydrater kort kjede og lang kjeden for å sikre påfyll av innskudd glykogen så effektiv som mulig. Karbohydrater er energien bunnen av legemet slik at det vil være nødvendig å gjenvinne energinivåene forbrukes av trening og / eller konkurranse for å opprettholde intensiteten økter dag etter dag.

L glutamin (1,0 g);

L-Glutamin er den mest rikelig i muskelvevet, følgelig sin betydning i prosessen med regenerering av muskelen aminosyre. Det fremmer også utskifting av muskel glykogen, øker cellulær hydrering og forhindrer katabolisme.

BCAA (1,0 g);

Den Graft aminosyrer (BCAA) er 3 (L Leucine, L isoleucin og L valin) og spiller en viktig rolle i muskel utvinning prosesser. Stimulere muskel proteinsyntesen slik at optimal utvinning og har også en anti katabolsk effekt.

Taurin (500 mg):

Taurin er en meget rikelig i muskelvev deltar også i ferd med å avgiftning aminosyre. På denne måten fremmer muskel regenerasjon og deponering av avfall som genereres under trening.

Magnesium (150 mg 50% RDA *):

Mineral svært viktig både i energiomsetningen prosesser og mekanismer for muskel sammentrekning og avslapping. Av denne grunn, er dens erstatning avgjørende hvis vi skal unngå muskelkramper.

avgiftning:

Arginin ketoglutarate alfa (660 mg):

Som en forløper for salpetersyre (NO) oksyd arginin a-ketoglutarat fremmer strømmen av næringsstoffer til musklene og større oksygene for rask og effektiv utvinning.

Citrullin Malate (500 mg):

Den citrulline malat bidrar til å avgifte kroppen ved fjerning av ammoniakk og melkesyre produsert under trening og fungerer også mot frie radikaler som genereres under sport.

antioksidant:

Vitamin C (30 mg 50% RDA *):

Vitamin C er en antioksidant vitamin med stor kraft i stoffskiftet. Som et resultat, beskytter vitamin C oss fra intern slitasje generert av øvelsen og bremser aldrings og degenerative prosesser.

Vern:

Vitaminene B1 (0,7 mg), B2 (0,8 mg) og B6 (1 mg) (50% RDA *):

B-vitaminer er involvert i prosessene for absorpsjon av mange næringsstoffer, er avgjørende for energiproduksjon (derfor er det viktig påfyll etter fysisk anstrengelse) og forsterke nerve- og immunsystemet (blant andre funksjoner).

* RDA: anbefalte daglige rasjon

Hvordan å bruke

Oppløs 40g (full meter) i 250 ml (ett glass) vann umiddelbart etter trening.

Opptreden

Pot 800g, konvolutter og 240 ml flasker.


Finn ut Nutrisport Stressnutril Recuperation 800gr Orange på lager, og til den beste prisen. Også ta en titt på våre Oppblåsbare hoppeslått salg og velge våre beste tilbud. Finn de nyeste reduksjoner og se alle våre salg på Sports tilskudd produkter til utrolige lave priser! Alt dette for å sikre at du får den billigste avtalen hver gang hos motardinn.

Spesifikasjoner Nutrisport Stressnutril Recuperation 800gr Orange

Farge
Produkttype
Sportsutstyr

Kundeomtaler og spørsmål (1)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder) coinns

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

clouse menu Lukk
up up