up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Nutrisport

Nutrisport Taurine 24 Units Lemon

plus
  • Play videoNutrisport Taurine 24 Units Lemon
  • Nutrisport Taurine 24 Units Lemon

Nutrisport Taurine 24 Units Lemon

Produktbeskrivelse Nutrisport Taurine 24 Units Lemon

energi:

Karbohydrater kortkjedet (4,6 g);

Nutrisport Gel gir deg rett mengde karbohydrater kort kjede (Fruktose + druesukker) for å sikre energiforsyningen umiddelbart uten å forårsake uønskede topper blodsukkeret (og derfor insulin) er ansvarlig for den fryktede "nedtur".

karbohydrater langkjedede (26 g);

Nutrisport Gel fullfører sin energiske formelen med karbohydrater langkjedete takket være sin mekanisme for vedvarende absorpsjon, noe som sikrer en langvarig energiinntak unngå muskeltretthet ..

Næringsopptak og ytelse:

Taurin (50mg):

Aminosyre rikelig i muskelvev spiller en viktig rolle i utøveren ytelse. Det stimulerer opptaket av næringsstoffer og forbedrer ytelse takket være sin inngripen i signalstoffet systemet. Forbedrer muskel respons og derfor ytelse.

B-vitaminer (15% RDA *):

Satt av vannoppløselige vitaminer (B1, B2, B3 og B6) essensielle i prosessen med å skaffe energi i kroppen. Praksisen med øvelsen innebærer en økning i sin aktivitet, og derfor en økning i behovene til denne gruppen som essensielle vitaminer utøveren ytelse.

gjenoppretting :

BCAA:

Den Graft aminosyrer (BCAA) har en høy effekt kjele for dens overflod i musklene i kroppen. I hvilken grad har blitt lagt til (2: 1: 1) maksimerer regenerative effekt. Videre, i situasjoner med høyt energibehov, gir raske energisparing slik muskel glykogen.

Inneholder: L-leucin (80 mg), L-valin (40 mg), L-isoleucin (40mg)

antioksidant:

Vitamin E (44% RDA *):

fettløselig vitamin med antioksidantaktivitet. Reagerer med frie radikaler som dannes under fysisk aktivitet, unngå ødeleggelse av "gode celler" og forsinke aldringsprosessen. Det regnes som en cardio beskyttende og fornyende vitamin. Kombinert med vitamin C forbedre sine antioksidant virkning.

Vitamin C (15% RDA *):

vannløselige vitamin er kjent for sin antioksidant kraft og gripe inn i prosessen med dannelse av kollagen, hovedbestanddelen av brusk og ben. I kombinasjon med vitamin E antioksidantaktivitet er forbedret.

presentasjon:

Gel 40 g

Bruksanvisning:

Ta 1 gel hver 45 minutter med intens aerobic trening eller starten av trening (Maks 3 gels)


Ønsker du mer motorsykkel produkter fra merket Nutrisport? Hos motardinn, din nett motorsykkel butikk har du til din disposisjon et stort antall motorsykkel produkter relatert til Nutrisport Taurine 24 Units Lemon. Akurat nå er Nutrisport Taurine 24 Units Lemon på lager. Våre kundens behov kommer først for oss, og vi velge hver artikler av motorsykkel utstyr med stor vekt på detaljer.

Spesifikasjoner Nutrisport Taurine 24 Units Lemon

Farge
Produkttype
Sportsutstyr

Kundeomtaler og spørsmål (1)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder) coinns

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

clouse menu Lukk
up up