up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Hjemmeside flecha

Red Chili

Red Chili

Avdelinger

Dameklær

Allt ( Red Chili )

Nye produkter

Se alle produkter flecha

Bestselgere

Se alle produkter flecha

Om Red Chili

Siden starten i 1996 har Red Chili stått for klatresko av klatrere for klatrere. Siden har det vært mye eksperimentering, utvikling, testing, forkasting, forbedring, drikking av vin, forbannelse, feiring og klatring. Det har vært en lang og lærerik reise fra de første designene i Uwes garasje til dagens modeller, som er laget i det moderne skoverkstedet i Isny im Allgäu! Tilbakemeldinger fra idrettsutøvere og klatrere har alltid vært veldig viktige for oss, slik det er nå. Mye skjer i klatrescenen. Nye fagområder og spesialiseringer skaper nye krav. Vi svarer på disse nye kravene med vår tekniske kunnskap samt innovative teknikker og materialer.
Vi kan reagere raskt på endringer fordi utviklingen vår foregår på stedet og implementeres i vårt eget verksted. Å være så nær holder oss fleksible, og vi kan raskt og enkelt prøve ut og implementere nye ideer. Vi er forpliktet til å tilby produkter som er tydelig utviklet av klatrere for klatrere. I vår daglige virksomhet betyr dette kontinuerlig å jobbe med nye ideer og av og til bryte med konvensjonen. Samtidig sørger vårt innen husdesign og utvikling for at kvaliteten er riktig. Og et sted i mellom tester og klatrer vi selv i skoene. Fordi vi alle er entusiastiske klatrere og kampesteiner ... og du kan legge merke til det! Uansett om du møter oss i klatrehallen eller på klippen, må du ha oss på telefon eller holde produktene våre i hånden.

clouse menu Lukk