up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Rukka
360

Rukka R Star Goretex Carbon Gloves

Rukka R Star Goretex Carbon Gloves

Rukka R Star Goretex Carbon Gloves

plus
  • 360Rukka R Star Goretex Carbon Gloves
  • Play videoRukka R Star Goretex Carbon Gloves
  • Rukka R Star Goretex Carbon Gloves
  • Rukka R Star Goretex Carbon Gloves
  • Rukka R Star Goretex Carbon Gloves

Rukka R Star Goretex Carbon Gloves

Produktbeskrivelse Rukka R Star Goretex Carbon Gloves

spesifikasjon:

Helt vann- og vindtett og pustende Gore Tex-hansker

Hele skinnhansker

Ekstra varme for kaldere ridevilkår med lysisolasjon

Fleeceforing med 2 i 1 teknologi

Knuckle beskyttelse av karbon

Scaphoid beskyttelse med

Super Fabric

Visirvisker i venstre hånd


Kjøp dine favoritt Beskyttelse modeller og nyt motorsykkel. Du har rett til å returnere innen 30 dager hvis du ikke er fornøyd med kjøpet av Rukka R Star Goretex Carbon Gloves. Hvis du er i tvil om å kjøpe Rukka R Star Goretex Carbon Gloves, ta kontakt med vårt team av fagfolk i motorsykkel via telefon eller e-post.

Spesifikasjoner Rukka R Star Goretex Carbon Gloves

Farge
Skjønn
Alder

Kundeomtaler og spørsmål (3)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder) coinns

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Det beste for gt

-

Etter å ha prøvd mer enn ti par hansker, forblir denne på toppen av det jeg har prøvd for mitt bruk. Dette er mitt andre par. Jeg hadde lånt ut mitt første par til noen som hadde en alvorlig motorsykkelulykke. Hendene kom intakte ut !!! og hanskene knapt skadet. Jeg er i Canada så tre fjerdedeler av året er det ganske kult, så hanskene er perfekte. For sommeren tar det enda et par !! Veldig godt laget, komfortabel, fleksibel ... en dobbel innvendig tykkelse som vi kan klare, avhengig av om vi har oppvarmede grep eller ikke. Veldig veldig godt designet i alle detaljer ... Jeg anbefaler ....

Perfekt produkt for quebec canada

-

Etter å ha prøvd flere merker av hansker av god kvalitet som alltid manglet litt noe. RUkKKA R Star er de beste hanskene jeg har slitt til dato. I Quebec er morgenen om høsten kald og hansker er de første jeg bærer og ikke fryser fingrene mine. Jeg har også opplevd 2 timers kjøring under en mer intens og jeg ble helt tørr. Så Bravo Rukka

De beste hansker der ute

-

Tidligere hadde jeg kjøpt billige hansker og jeg hadde bare nok til å fryse fingrene. Så jeg punget ut og kjøpte disse Rukka hansker. Når du setter dem på de umiddelbart passer tettsittende. De har holdt fingrene varme og bein tørr hele vinteren 2015/2016 og den er ferdig nå nærmer seg slutten av mars. Temperaturene i London har falt under frysepunktet ved et par anledninger. På det meste jeg gjør time lange stasjoner å jobbe og jeg har vært mer enn fornøyd med disse hanskene. Skinnet er kvalitet, de er godt laget og gjør hendene føler beskyttet. Inne er det to avdelinger hvor du kan sette dine hender. En for varme, og den andre hvis du trenger å ha mer av en følelse av grep følelse, men jeg bare har en tendens til å bruke varme delen som jeg føler jeg har nok grep. De ikke alle føler seg tykk. Rukka er et finsk selskap, og slik at du kan garantere at de vil bli godt laget og de vet hva de snakker om når det kommer til kaldt vær! En viktig faktor for å holde fingrene varme, er å også holde resten av kroppen varm, så sørg for at du har noen gode base lag for å holde kjernen kroppstemperatur opp. Hvis du ikke vil gjøre dette fingrene vil bli kaldt hva noensinne type hansker du har. Disse hanskene har gått opp i pris siden jeg kjøpte dem, men det er sannsynligvis fordi folk har cottoned på hvor genialt de er.

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

clouse menu Lukk
up up