up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Schuberth

Schuberth Cheek Pads For Helmet S2

plus
  • Play videoSchuberth Cheek Pads For Helmet S2
  • Schuberth Cheek Pads For Helmet S2

Schuberth Cheek Pads For Helmet S2

Produktbeskrivelse Schuberth Cheek Pads For Helmet S2

Valgte Coolmax® tekstil på innsiden er ansvarlig for rask og pålitelig transport av fuktighet til utsiden og for å gi en behagelig indre hjelm temperatur for rytteren. Ventilasjonsåpninger kan åpnes eller lukkes gjennom en sommer eller vinter plasseringen av møbeltrekk. Den indre foring er konstruert på en slik måte at en komfortabel ventilasjon er mulig. Demping er anti allergi og antibakteriell. Videre kan den fjernes og vaskes.

Hva synes du om å finne Schuberth Cheek Pads For Helmet S2 med denne prisen? Utrolig, ikke sant? Ikke vent lenger og kjøp i vår motorsykkel butikk det du har vært på jakt etter en lang tid. Utstyr deg godt og nyt dine daglige rutinemessige aktiviteter til det fulle med Schuberth. Og det beste er at du har den beste prisen på markedet for Beskyttelse artikler.

Spesifikasjoner Schuberth Cheek Pads For Helmet S2

Farge
Underkategorier
Produkttype

Kundeomtaler og spørsmål (1)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder) coinns

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Perfekt

-

Flott produkt

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

clouse menu Lukk
up up