`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Schuberth

Schuberth Pinlock for Helmet C3 S2 C3 Pro

  • Schuberth Pinlock for Helmet C3 S2 C3 Pro
  • Schuberth Pinlock for Helmet C3 S2 C3 Pro

Schuberth Pinlock for Helmet C3 S2 C3 Pro

Produktbeskrivelse Schuberth Pinlock for Helmet C3 S2 C3 Pro

Vår top of the line tåke motstandsdyktig løsning for fagfolk, utviklet for å eliminere dugg i krevende værforhold. Den Pinlock 120 skaper et dobbelt skjold systemet gjennom en silisium forsegling mellom hjelm visir og Pinlock innsats objektiv, noe som utgjør en dobbel glass type løsning som forhindrer dugg. Innsatsen er fremstilt av et fuktighetsabsorberende plast og derfor overflaten i utgangspunktet tørre når de brukes. Dette lufttett lomme sikrer at temperaturforskjellen blir betydelig redusert. Den Pinlock innsats absorberer fuktighet på innsiden, og tilbyr deg kontinuerlig klar sikt. Den Pinlock 120 innsats objektivet er ofte brukt av profesjonelle ryttere konkurrerer i fremste racing serier som MotoGP, World Superchampionship (WSBK), Isle Of Man TT og mer! Objektivet tilbys i en spesialtilpasset størrelse som kan bli funnet i toppsjiktet hjelmer på markedet.

Egenskaper:

Dobbelt skjoldet system laget av en silikon tetning

Tørr hydrofil teknologi

Lett å rengjøre og installere

Kan byttes ut med andre Pinlock objektiver

Klar:

De Pinlock klare innleggs linser er standard fargealternativet som vanligvis tilbys av hjelm produsenter. Som Pinlock klart innsatsen linse er gjennomsiktig, det fungerer godt med alle typer fargede typer ansiktsskjerm.


Schuberth Pinlock for Helmet C3 S2 C3 Pro er et produkt som samsvarer til den Tilbehør og deler kategorien innen Beskyttelse utvalget på din motorsykkel butikken, motardinn. Vent ikke mer og lær om alle fordelene som tilhører fellesskapet av motardinn. Hva er fordelene med Schuberth Pinlock for Helmet C3 S2 C3 Pro? Dette produktet er spesielt utviklet for å gi god støtte og helt basert på vår lidenskap for motorsykkel.

Spesifikasjoner Schuberth Pinlock for Helmet C3 S2 C3 Pro

Underkategorier
Anbefalt bruk
Produkttype
Farge

KUNDENS TILBAKEMELDING OG SPØRSMÅL (4)

Skiv en vurdering m dette produktet og opptjen CoINNs (bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Pinlock schuberth c3

-

Perfekt frakt, produkt og pris

Flott tillegg til schuberth hjelm

-

fikk dette pinlock-innsettet, som et tillegg til min schuberth hjelm. fungerer bra. passer godt. eliminerer tåke på skjold. frakt tok litt lenger tid enn forventet til oss.

Schuberth pinlock for hjelm c3 s2 c3 pro

-

God kvalitet og rask levering

Schuberth pinlock

-

Som forvented

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: Vurderingene dine vil bli lest av medarbeiderne våre og postet innen 5 virkedager. Spørsmålene dine vil bli besvart per epost, så vår sikker på at du har oppgitt riktig epostadresse.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

Lukk