`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Schuberth

Schuberth Pinlock for Helmet C3 S2 C3 Pro

  • Schuberth Pinlock for Helmet C3 S2 C3 Pro
  • Schuberth Pinlock for Helmet C3 S2 C3 Pro

Schuberth Pinlock for Helmet C3 S2 C3 Pro

Produktbeskrivelse Schuberth Pinlock for Helmet C3 S2 C3 Pro

Vår top of the line tåke motstandsdyktig løsning for fagfolk, utviklet for å eliminere dugg i krevende værforhold. Den Pinlock 120 skaper et dobbelt skjold systemet gjennom en silisium forsegling mellom hjelm visir og Pinlock innsats objektiv, noe som utgjør en dobbel glass type løsning som forhindrer dugg. Innsatsen er fremstilt av et fuktighetsabsorberende plast og derfor overflaten i utgangspunktet tørre når de brukes. Dette lufttett lomme sikrer at temperaturforskjellen blir betydelig redusert. Den Pinlock innsats absorberer fuktighet på innsiden, og tilbyr deg kontinuerlig klar sikt. Den Pinlock 120 innsats objektivet er ofte brukt av profesjonelle ryttere konkurrerer i fremste racing serier som MotoGP, World Superchampionship (WSBK), Isle Of Man TT og mer! Objektivet tilbys i en spesialtilpasset størrelse som kan bli funnet i toppsjiktet hjelmer på markedet.

Egenskaper:

Dobbelt skjoldet system laget av en silikon tetning

Tørr hydrofil teknologi

Lett å rengjøre og installere

Kan byttes ut med andre Pinlock objektiver

Klar:

De Pinlock klare innleggs linser er standard fargealternativet som vanligvis tilbys av hjelm produsenter. Som Pinlock klart innsatsen linse er gjennomsiktig, det fungerer godt med alle typer fargede typer ansiktsskjerm.


Kjøp nå din Schuberth Pinlock for Helmet C3 S2 C3 Pro for bare 26.99 $. Laget av Schuberth Pinlock for Helmet C3 S2 C3 Pro er tilgjengelig i en rekke størrelser og farger, og leveres komplett med alt du trenger. Hos motardinn kan vi tilby den beste prisen på dine favoritt motorsykkel produkter. Se hele vårt utvalg av Tilbehør og deler i vår Beskyttelse avdeling.

Spesifikasjoner Schuberth Pinlock for Helmet C3 S2 C3 Pro

Underkategorier
Produkttype
Anbefalt bruk
Farge

Kundeomtaler og spørsmål (10)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Alt perfekt

-

Beste pris jeg kunne finne og veldig rask leveringstjeneste til tross for innesperring.

Schuberth c3 pinlock

-

mottatt varer som annonsert. Rask levering og utmerket emballasje.

Pinlock schuberth c3

-

veldig bra ~ raskt skip ~

Pinlock schuberth c3

-

Veldig bra ~

Pinnelås for spredning

-

hei, elsker denne artikkelen. mottok den i perfekt timing som landet mitt har, regner årstider. det eneste jeg har mottatt type 70, ikke 120. Uansett gir den god sikt i løpet av denne monsundagene ....

Pinlock schuberth c3

-

Perfekt frakt, produkt og pris

Flott tillegg til schuberth hjelm

-

fikk dette pinlock-innsettet, som et tillegg til min schuberth hjelm. fungerer bra. passer godt. eliminerer tåke på skjold. frakt tok litt lenger tid enn forventet til oss.

Schuberth pinlock

-

Utmerket artikkel

Schuberth pinlock for hjelm c3 s2 c3 pro

-

God kvalitet og rask levering

Schuberth pinlock

-

Som forvented

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

Lukk