`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Schuberth

Schuberth R2 Dyno

Schuberth R2 Dyno

Schuberth R2 Dyno

Schuberth R2 Dyno

  • Schuberth R2 Dyno
  • Schuberth R2 Dyno
  • Schuberth R2 Dyno
  • Schuberth R2 Dyno
  • Schuberth R2 Dyno

Schuberth R2 Dyno

Produktbeskrivelse Schuberth R2 Dyno

Det være seg en naken sykkel, roadster, sportscykel eller racersykkel, den nye R2 passer for ethvert hode og hvilken som helst sykkel.

Gratis visor:

Registrer R2, så gir vi deg et gratis tonet visir i tillegg til SCHUBERTH 5 ÅRS STANDARD GARANTI¹. Visiret er laget av ripebestandig polykarbonat, er lett og kan byttes uten verktøy.

Full Face Motocycle Hjelm Fullt utstyrt:

Integrert antenne, forhåndsinstallerte høyttalere og mikrofon Ideelt designet for det nye kommunikasjonssystemet SC1

Alt for ultimat bærekomfort

Perfekt passform og ShinyTex® innerfor med høy kvalitet og sømløs hodepute

Sikre et kjølig hode

Ventilasjon med innløp i panne- og hakeområder samt et intrikat kanalsystem

Passer perfekt. Passer sikkert:

Motorsyklushjelmen er i samsvar med teststandarden ECE R 22.05 og kan derfor brukes i hele Europa.

Høyteknologi der sikkerhet er bekymret:

Den unike metoden for fremstilling av skjell brukt av SCHUBERTH gir lav vekt kombinert med optimal stabilitet. Direct Fiber Processing (DFP) er en innovasjon utviklet av SCHUBERTH.

Det innebærer at en uendelig glassfiber blir kuttet i biter av en robot og blåst i en form. Denne forformen bakes under høyt trykk i en varmbar form med tilsetning av en nøyaktig definert mengde harpiks for å produsere et eksepsjonelt solid skall.

Flerdelens konstruksjon av innerforet gir enestående kraftabsorpsjon og forbedrer dermed sikkerheten.

For å sikre et kjølig hode: indre fôr:

ShinyTex® indre fôr er designet for å sikre en sikker og komfortabel passform. Stoffene er hurtigtørkende, vaskbare og antibakterielle. Den sømløse hodeputen garanterer fremragende bærekomfort. God luftsirkulasjon gjennom flerkanalsventilasjon gir ekstra kjøling for brukeren. Selvfølgelig er innerforet Öko Tex 100-sertifisert, avtakbart og vaskbart.

Sikkerhetsteknologi:

Nødputene til hurtigfrigjøring kan fjernes i en rask bevegelse om nødvendig, noe som vil gjøre det enkelt å ta av hjelmen.

Reflekterende flater på hjelmen gjør rytteren enda mer synlig i mørket.

Det sikre doble D-festet justerer hjelmens passform på nytt hver gang den bæres.

Frisk luft:

Friskluftsinntak i pannen og hakeområdene sikrer at luftsirkulasjonen i hjelmen forblir komfortabel til enhver tid. Flerkanalsventilasjonen på R2 sørger for et kjølig hode under hver tur.

Sc1: Den neste generasjonen av kommunikasjon for C4 og R2:

Å kommunisere, snakke i telefonen, bruke satnav, høre på musikk - kommunikasjon blir nå også veldig enkelt på motorsykkelen.

Ekstremt enkel installasjon og usynlig teknologi: kommunikasjonsenheten er slisset inn i kanten av hjelmen og er helt skjult. Mikrofon og høyttalere er forhåndsinstallert i hjelmen.


ECE 22.05 VIKTIG MERK Denne hjelmen er bygget, testet og godkjent i henhold til europeiske forskrifter ECE / ONU R22.05. TRADEINN er ikke ansvarlig for bruken av denne hjelmen i andre land som ikke er underlagt denne europeiske homologen ECE / ONU R22.05, motvirker bruken av dette i disse landene.

Kjenner du alle funksjonene til Schuberth R2 Dyno? Hos motardinn velger vi motorsykkel artikler som er tilpasset for ulike aktiviteter og idretter. Hvis du er ute etter andre Beskyttelse artikler i stedet, ta en titt på den fullstendige Hjelmer kolleksjonen. Alle merkene vi selger som Schuberth er alle knyttet til sport eller aktivitetene de representerer. Alle våre lidenskaplige merker er testet internt av vårt team av motorsykkel ekspertene!

Spesifikasjoner Schuberth R2 Dyno

Skjønn
Alder
Type
godkjenning
Vekt
Lukkesystem
Anbefalt bruk
Farge

Kundeomtaler og spørsmål (1)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

Lukk