up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Scorpion
360

Scorpion Exo 3000 Air Solid Modular Helmet

Scorpion Exo 3000 Air Solid Modular Helmet

plus
  • 360Scorpion Exo 3000 Air Solid Modular Helmet
  • Play videoScorpion Exo 3000 Air Solid Modular Helmet
  • Scorpion Exo 3000 Air Solid Modular Helmet
  • Scorpion Exo 3000 Air Solid Modular Helmet

Scorpion Exo 3000 Air Solid Modular Helmet

Produktbeskrivelse Scorpion Exo 3000 Air Solid Modular Helmet

Spesifikasjoner:


Airfit Concept: Pumpen systemet tillater rytteren å tilpasse til enhver tid justering av seg hjelmen, takket være kinnputene utstyrt med justerbar luftlomme, for en trøst gjort til måling.

På grunn av sin flip opp unnfangelse, EXO 3000 har sideluftlomme, men også for første gang nakken luft lommen. Fordelene med denne teknologien er fortsatt trippel: god lydisolasjon, perfekt tilpasning til hver morfologi og garanti for en perfekt passform i hele år. Scorpion Exo modeller AIR: gjort å måle bygge for å vare!

Pinlock Maxvision: passer perfekt inn i det spesielt presset område av Ansiktsskjerm, skaper Pinlock kontinuerlig lufttrykket gjennom kompresjonskraften, som i sin tur slutter kondens - og dermed fogging - oppstår også når temperaturforskjellen mellom utsiden og innsiden av hjelm øker.

Kwikwick3 Liner: Veldig effektivt, hypoallergenic, avtagbart, kan vaskes i maskin, og veldig myk og behagelig å ta på, er KwikWick3 foring av nye ScorpionExo 2015 serien en ekte skreddersydde tøffelen for hodet.

SpeedView: Den uttrekk solbrille (godkjent UV400 og antiduggbelegg Everclear) beskytter umiddelbart øynene ved å tilby høyere beskyttelse uten å endre Face Shield.

System av ventilasjon: 3 indeksert luftinntak justerbare uavhengig (1 på nivå med haken, en på toppen, en på baksiden), skape en depresjon og optimalisere luftstrømmen gjennom hjelmen.

Nesevemet: forbedrer forestillinger av antiduggbelegg av skjoldet.

Hakereim spenne med mikrometerinnstilling for en perfekt og pålitelig justering i tiden.


Produkt Care:


Stell og rengjøring av ScorpionExo Helmet


Som med alle kvalitetsprodukt, vil riktig stell forsterke og forlenge nytten av hjelmen og beskytte investeringen din. Hjelmen er konstruert og montert med state of the art teknologi, inkludert eksklusive patenter og proprietære varemerke funksjoner.


Utvendig rengjøring av Helmet


Bruk aldri løsemidler eller skuremidler for å rengjøre hjelmen !! For optimal ytelse, skyll hjelmen i varmt vann med en mild såpe. Hvis utsiden er skitne med tørket skitt og bugs, foreslår vi at du plasserer et vått håndkle over hjelmen i minst ett minutt før du tørker den ren. Dette myker fremmedlegemer før fjerning minske sjansen for riper. De mange belegg på visir er motstandsdyktig mot lys riper, men kan tung, fornærmende skrape bryte gjennom belegg og forårsake synlige merker. Fjerne smuss og bugs med god rengjøring praksis og holde hjelmen i en Racecase vil vesentlig bidra til å forlenge levetiden på hjelm og visir.


Innvendig rengjøring av Helmet


Den flyttbare, vaskbar liner i alle våre hjelmer gjør det lett å rengjøre. Selv en mann kan gjøre det. Fjern kinnputene først ved å klikke av tre (vanligvis) knappen snaps på hver enkelt. Vær forsiktig med å "rive" puten, men nøye un blunk hver knapp. Den "crownliner" kan være ikke klemt (2) fra baksiden av hodeområdet og trukket bort fra hjelmen i pannen. Legg merke til justeringspilene for re installere crownliner. Kast disse tre stykker i vaskemaskinen hvis mulig i en vaskepose, slik at plastdelene ikke kan brytes eller skade tekstil og la det lufttørke før ny installasjon.


Rengjøring av Face Shield


Den ScorpionExo masker for 400s og 700s har ulike rengjøringsprosedyrer for innvendig og utvendig. Utsiden er dekket med en anti ripe belegg som hindrer mindre riper, men kan ikke motstå tung tørke og rengjøring uten foreløpig oppmykning av skitt, skitt og bugs først. Legg merke til fuktig håndkle metoden for oppmykning tørkede insekter og skitt over. Plast polerer fungere fint å rengjøre utsiden av skjermen så lenge smuss og skitt er blitt myknet og fjernes først. Den indre Everclear ingen tåkebelagt ansikt skjold krever spesiell behandling for rengjøring. Vi foreslår at du bruker et varmt vann og mild såpe kombinasjon etterfulgt av "klapp tørking" med et tørt håndkle. "Tørke" kan føre til for tidlig slitasje og riper på Everclear innercoating.


Kjemikalier


Visse felles husholdning kjemikalier vil reagere negativt med polykarbonater, glassfiber eller belegg av hjelmen. Unngå kontakt med aceton (neglelakkfjerner), lut (ammoniakkbaserte rengjøringsmidler), hårspray inneholder methyene, klor fra svømmebassengene eller lim.


Oppdag Scorpion Exo 3000 Air Solid Modular Helmet på lager og til best pris. Besøk motardinn, din nettbutikk med motorsykkel utstyr og bli med på alle tilbud uten å forlate hjemmet. Sikker betaling og leveringssporing garantert! Bestill din Scorpion Exo 3000 Air Solid Modular Helmet nå og fullfør ditt utstyr. Nyt dine daglige og sportsaktiviteter til det fulle!

Spesifikasjoner Scorpion Exo 3000 Air Solid Modular Helmet

Farge
Alder

Kundeomtaler og spørsmål (2)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder) coinns

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Høyre klistremerke

-

Hei, kan du fjerne det røde klistremerket på høyre side av hjelmen som sier "airfit"?

våre eksperter svarer

Hei, ja det kan byttes ut.
Hilsen.

Scorpion exo

-

Meget god hjelm, bare noe virkelig størrelse for liten, gi minst en størrelse på mer behagelig. Rask, utvinning av den første hjelm som var for liten, veldig fort refusjon.

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

clouse menu Lukk
up up