`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Shark

Shark Explore R Blank

Shark Explore R Blank

Shark Explore R Blank

  • Shark Explore R Blank
  • Shark Explore R Blank
  • Shark Explore R Blank
  • Shark Explore R Blank

Shark Explore R Blank

Produktbeskrivelse Shark Explore R Blank

Dette crossover-modellen, som gir den linjene mest allsidige hjelm, foreslår 4 konfigurasjoner avhengig av humøret: urban, åpne veien, spor ridning, off road leting. Utforsk R er laget for å gå overalt, uten å begrense valg.

Egenskaper:

Den "full funksjon" pakke boksen inkluderer: visir, et par briller designet av Carl Zeiss (verdensledende innen optisk kvalitet), og en cross topp

Den bredeste synsfeltet i veien versjon linjen

"AUTOSEAL®" system: flater visiret på hjelmen, gir bedre lydisolering og tetter hjelm (mot vann og kulde)

Breath vakt med en innebygd uttrekkbar sjal rundt halsen roll

integrert solskjerm

spesifikasjoner:

Vekt: 1350 g


ECE 22.05 VIKTIG MERK Denne hjelmen er bygget, testet og godkjent i henhold til europeiske forskrifter ECE / ONU R22.05. TRADEINN er ikke ansvarlig for bruken av denne hjelmen i andre land som ikke er underlagt denne europeiske homologen ECE / ONU R22.05, motvirker bruken av dette i disse landene.

Hvis du ser etter en nettbutikk som er spesialisert innen motorsykkel utstyr, oppdag motardinn. Som Shark autorisert forhandler har alle våre motorsykkel produkter full produsentgaranti av Shark. Velg en av våre Beskyttelse kategorier og oppdag utvalget av Beskyttelse produkter som vi har for din favorittaktivitet. For å klart ut enhver tvil, ta kontakt med vårt team via telefon eller e-post. Ikke vent lenger!

Spesifikasjoner Shark Explore R Blank

Skjønn
Alder
størrelse
Anbefalt bruk
godkjenning
Vekt
Lukkesystem
Farge

KUNDENS TILBAKEMELDING OG SPØRSMÅL (1)

Skiv en vurdering m dette produktet og opptjen CoINNs (bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: Vurderingene dine vil bli lest av medarbeiderne våre og postet innen 5 virkedager. Spørsmålene dine vil bli besvart per epost, så vår sikker på at du har oppgitt riktig epostadresse.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

Lukk