up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Vijzelstraat 68-78
1017 HL Amsterdam
Netherlands

4.5

55 opiniones

50 días de devolución

Envío y devolución gratis

Envío rápido con DHL

Retur av bestillinger

Inicia sesión en MI CUENTA. Devuelve los artículos en su embalaje original. Los artículos devueltos deben incluir etiquetas y cualquier embalaje, p. ej. los zapatos deben ser devueltos con la caja original y devolverse en perfectas condiciones (sin usar, con etiquetas, en su embalaje original). Utiliza un paquete / embalaje nuevo para asegurarte de que no se adhieran etiquetas o cinta adhesiva en el embalaje original del producto. Coloca la etiqueta de devolución en el exterior del embalaje y envía el paquete a la dirección indicada en la etiqueta de devolución.

Spidi

Spidi Airstop Legs Coolmax Lady

plus
  • Play videoSpidi Airstop Legs Coolmax Lady
  • Spidi Airstop Legs Coolmax Lady

Spidi Airstop Legs Coolmax Lady

Produktbeskrivelse Spidi Airstop Legs Coolmax Lady

Tilgjengelig i Mann og Fit for Lady versjoner, er den Airstop undertøy sett født til å bevare kroppstemperaturen på et behagelig nivå uansett utetemperatur. Den Coolmax ® stoff er hovedelementet dette settet er laget av: i stand til å la fuktigheten utenfor kroppen, har en tendens Airstop satt til å stabilisere kroppstemperatur, og dermed bidra til å holde et høyt nivå av kjørekomfort og minimalisere virkningene av utetemperaturen. Til slutt, den lang erfaring i Touring og Racing verdener tillatt SPIDI designere til å lage den Airstop riktig for syklister trenger, som alle kutt og strekk områder er anslått å bevare kjørekomfort, selv etter lange timer på sykkelen. Airstop er en topp, året rundt produktet, født til å tilfredsstille selv den mest krevende motorsyklist. Airstop ben og bryst kan kjøpes separat, men den beste ytelse kommer fra en kombinasjon av de to.KOMFORT:


Strikkede mansjetterMATERIALER:


Stretchmaterialet setter inn for å bedre tilpasning


Oppdag Spidi Airstop Legs Coolmax Lady på lager og til best pris. Besøk motardinn, din nettbutikk med motorsykkel utstyr og bli med på alle tilbud uten å forlate hjemmet. Sikker betaling og leveringssporing garantert! Bestill din Spidi Airstop Legs Coolmax Lady nå og fullfør ditt utstyr. Nyt dine daglige og sportsaktiviteter til det fulle!

Spesifikasjoner Spidi Airstop Legs Coolmax Lady

Farge
Produkttype

Kundeomtaler og spørsmål (1)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder) coinns

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Veldig bra

-

Siden ingen varer vil bli lagret i landet. Korrespondanse er ikke perfekt. Pris jeg også tror at nok billig. Jeg vil bruke på nytt.

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

clouse menu Lukk
up up