up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Spidi

Spidi Motocombat H2Out Hoodie Jacket

Spidi Motocombat H2Out Hoodie Jacket

Spidi Motocombat H2Out Hoodie Jacket

Spidi Motocombat H2Out Hoodie Jacket

plus
  • Play videoSpidi Motocombat H2Out Hoodie Jacket
  • Spidi Motocombat H2Out Hoodie Jacket
  • Spidi Motocombat H2Out Hoodie Jacket
  • Spidi Motocombat H2Out Hoodie Jacket
  • Spidi Motocombat H2Out Hoodie Jacket

Spidi Motocombat H2Out Hoodie Jacket

Produktbeskrivelse Spidi Motocombat H2Out Hoodie Jacket

Opprettet i 2001 av den kjente designeren Aldo Drudi har Spidi Motocombat blitt synonymt med smart og funksjonell slitasje i byen mobilitet, ideelt for urban scooter bruk, må en ha by følgesvenn.


En vanntett, pustende H2OUT løpet jakke med avtagbart fôr og gåsedun krage, forlenget lukkes klaffer på sidene og ermene for å redusere volumet, er midjen coulisse justerbar. Ytterstoffet er en italiensk gjort svært motstandsdyktig stoff (40% Cordura + 60% bomull).


En lang ventilasjon glidelås går fra underarm til jakken bottom.Additional funksjoner inkluderer Multi Serie CE sertifiserte beskyttere som standard med mulighet for å montere en Warrior Serie CE ryggbeskytter.


Spidi Motocombat H2Out Hoodie Jacket har Spidi offisiell garanti fra produsent. Som en Spidi offisiell forhandler er alle våre tilbud motorsykkel artikler omfattet av en 2 års produsentgaranti . I motardinn er vi dedikert til å velge høykvalitets Herreklær produkter som vil gjøre aktiviteten mer behagelig. Vi har en variasjon av Jakker artikler som passer dine behov og få deg til å føle deg inspirert til å gjøre mer sport i din daglige rutine.

Spesifikasjoner Spidi Motocombat H2Out Hoodie Jacket

Hette
Farge
Anbefalt bruk

Kundeomtaler og spørsmål (1)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder) coinns

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Flott produkt

-

Dette er andre gang jeg kjøper denne jakken, som virkelig er den beste for vintersparkbruk. Tung med mange praktiske lommer. Rask frakt og markedets beste pris

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

clouse menu Lukk
up up