up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Spidi
360

Spidi Motocombat H2Out Hoodie Jacket

Spidi Motocombat H2Out Hoodie Jacket

Spidi Motocombat H2Out Hoodie Jacket

plus
  • 360Spidi Motocombat H2Out Hoodie Jacket
  • Play videoSpidi Motocombat H2Out Hoodie Jacket
  • Spidi Motocombat H2Out Hoodie Jacket
  • Spidi Motocombat H2Out Hoodie Jacket
  • Spidi Motocombat H2Out Hoodie Jacket

Spidi Motocombat H2Out Hoodie Jacket

Produktbeskrivelse Spidi Motocombat H2Out Hoodie Jacket

Spidi Motocombat ble laget i 2001 av den kjente designer Aldo Drudi, og har blitt synonymt med smart og funksjonelt slitasje i bymobilitet, ideell til bruk i urban scooterbruk, en må ha bykammerat.

En vanntett, pustende H2OUT over jakke med avtagbar lining og goose down krage, utvidbare lukkbare klaff på sider og ermer for å redusere volumet, midjen er coulisse justerbar. Ytre stoffet er et italiensk laget ekstremt motstandsdyktig stoff (40% Cordura + 60% bomull).

En lang ventilasjons glidelås løper fra underarm til jakkebunnen. Ytterligere funksjoner inkluderer Multitech Serie CE-sertifiserte beskyttere som standard, med mulighet for å montere en Warrior Serie CE-bakbeskytter.


Spidi Motocombat H2Out Hoodie Jacket er tilgjengelig i forskjellige størrelser og farger. Hvis du er interessert i å kjøpe Spidi Motocombat H2Out Hoodie Jacket fra din nett motorsykkel butikk motardinn, ikke nøl lenger, og motta det hjemme i noen dager. Hos motardinn kan du finne den laveste prisgaranti for produkter av motorsykkel utstyr fra merket Spidi.

Spesifikasjoner Spidi Motocombat H2Out Hoodie Jacket

Hette
Farge
Anbefalt bruk

Kundeomtaler og spørsmål (1)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder) coinns

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Flott produkt

-

Dette er andre gang jeg kjøper denne jakken, som virkelig er den beste for vintersparkbruk. Tung med mange praktiske lommer. Rask frakt og markedets beste pris

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

clouse menu Lukk
up up