up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Spidi

Spidi Venture H2Out Lady Jacket

Spidi Venture H2Out Lady Jacket

Spidi Venture H2Out Lady Jacket

Spidi Venture H2Out Lady Jacket

plus
  • Play videoSpidi Venture H2Out Lady Jacket
  • Spidi Venture H2Out Lady Jacket
  • Spidi Venture H2Out Lady Jacket
  • Spidi Venture H2Out Lady Jacket
  • Spidi Venture H2Out Lady Jacket

Spidi Venture H2Out Lady Jacket

Produktbeskrivelse Spidi Venture H2Out Lady Jacket

Spidi high-end eventyr jakke for total touring: en tre lag jakke innlemme det beste SPIDI har å tilby i form av komfort og sikkerhet for de hardcore dame biker reisende.


EKSTERN SHELL - Tenax polyamid 212gr for kvadrat med Tenax Flex strekker seg over skulderbladene for enklere kjørestilling. Indre mesh liner for svette spredning.


CE Force Tech beskyttere kit for skuldre og albuer / underarmer. Valgfritt Tilbake beskytter. Refleks områder. Valgfritt Safety lampe for natten ridning.


Dynamiske vents på ermer, to ventiler på skuldrene, to bakre luftventiler for å øke luftsirkulasjonen. Double vindtett glidelåsbeskyttelse for å øke effektiviteten i H2OUT membran.


Lyske stropper. 5 lommer (2 vanntett) og to vanntette innerlommer. Spesial streches langs hele torso område for økt kvinne montering.


2. lag - En lett H2OUT jakke, avtagbart, med innerlomme og snøring rundt midjen. Høy krage beskytter mot kjølig luft og vann.


3. lag - Isolering liner med aluminium inserts. Aluminium bidrar til å holde kroppsvarmen inne med minimal spredning. Med praktiske strekninger rundt midjen.Funksjoner:


Sikkerhet:


- Arrangement for intern CE Lady protector


Komfort:


- H2OUT membran


- Avtagbart H2OUT fôr


Ytelse:


- Multi-lags element


- Lyske stropper


- To jakker i ett produkt - Inner jakke brukbare som en frittstående


Ergonomi:


- Integrert justeringssystem


- Justerbar midje festing


- Micrometric justerbar krage system


- Zip om redusert volumSpesifikasjoner:


- 100g/m2 flyttbare isolerende liner


Materialer:


- Høy synlighet refleks områder


- Stanset mesh


- Cordura


- Meget motstandsdyktig stretchmateriale for økt montering


- Høy motstand Tenax Tactel polyamid


Hvis du er ute etter Spidi Venture H2Out Lady Jacket er du heldig. I vår motorsykkel butikk har du den beste prisen tilgjengelig og med selvtilliten til at butikken gir deg lyst motardinn. Ikke vent lenger og legg bestillingen på dine Dameklær produkter. motardinn tilbyr et eksklusivt utvalg av Jakker for ulike typer aktiviteter. Vår Jakker er designet for å passe dine behov og gi deg full kontroll, uansett vær.

Spesifikasjoner Spidi Venture H2Out Lady Jacket

Farge
Anbefalt bruk

Kundeomtaler og spørsmål (1)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder) coinns

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Rich størrelse

-

For de som lurer på er litt mindre laget i Japan kvinner størrelse jeg tror jeg lett velger er tett fordi de rike størrelse. (Størrelsen konkret om det samme forbigående og REV'IT) var tre sesonger jakke av Venture er to indre + ytre en av de tre-lags struktur. Snap steder hvor bærer alle klaget punkt. Magic er ganske plagsom enn tape. Vent for enkel pakking fordi selv om det tok omtrent en halv måned før ankomst kan levering sporing også jeg tror at det kan anbefale at det har vært fast mens minimum.

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

clouse menu Lukk
up up