up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Spidi

Spidi Warrior 145-160 cm Lady Back Protector

plus
  • Play videoSpidi Warrior 145-160 cm Lady Back Protector
  • Spidi Warrior 145-160 cm Lady Back Protector

Spidi Warrior 145-160 cm Lady Back Protector

Produktbeskrivelse Spidi Warrior 145-160 cm Lady Back Protector

The Warrior teknologien er basert på svært støtabsorberende lys komposittmaterialer celler. Resultatet er en nivå 2 CE-sertifisert.


Under sertifiseringstester for denne type beskyttere, må den nødvendige verdien av restenergi ikke være over 18 KNS for nivå 1 og 9 KNS for nivå 2. Gjennomsnittlig restenergi fra Warrior Tilbake Lady er 7,8 KNS.


Overraskende lett, tynn og behagelig, utvikler dette beskytter ideen om forbedret komfort som en faktor i også bedre sikkerheten, fordi det gjør ridning enklere og lar rytteren konsentrere seg bedre på veien.


Gjennomføringen av behagelig materiale og et innovativt design tillot Back Warrior Lady å sitte under 560g av total vekt.


Stor fokus har blitt satt på ergonomi også: en dobbel festesystem på beltet og forskjellige størrelse skalaer for mann og dame garantere en tilpasset montering fra 145 cm til 195 cm ryttere høyde.


En slik tilpasning er også sikte på å holde protecotr tett mot rytterne tilbake og for å ikke gå på akkord med montering av jakken slitt over Back Warrior.


Tilbake Warrior er tilgjengelig i fire forskjellige størrelser for mann og to forskjellige størrelser i Fit For Lady versjonen.


Spidi Warrior 145-160 cm Lady Back Protectorer perfekt for å fullføre ditt motorsykkel utstyr. I vår nettbutikk motardinn, kan du tjene på de mange fordelene, og hvis du legger inn bestillingen umiddelbart på motardinn, vil du motta det innen få dager hjem. Dessuten, i vår nett motorsykkel butikk kan du finne andre motorsykkel produkter som supplerer Spidi Warrior 145-160 cm Lady Back Protector.

Spesifikasjoner Spidi Warrior 145-160 cm Lady Back Protector

Lys stilling
Farge
Produkttype

Kundeomtaler og spørsmål (1)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder) coinns

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

clouse menu Lukk
up up