up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Spidi
360

Spidi Warrior 180 to 195cm Back Protector

plus
  • 360Spidi Warrior 180 to 195cm Back Protector
  • Play videoSpidi Warrior 180 to 195cm Back Protector
  • Spidi Warrior 180 to 195cm Back Protector

Spidi Warrior 180 to 195cm Back Protector

Produktbeskrivelse Spidi Warrior 180 to 195cm Back Protector

The Warrior teknologien er basert på svært støtabsorberende lys komposittmaterialer celler. Det konkrete resultatet er en nivå 2 CE-sertifisering med en gjennomsnittlig støtabsorberende faktor på 9 KiloNewtons.


Under sertifiseringstester for denne type beskyttere, må den nødvendige verdien av restenergi ikke være over 18 KNS. Restenergi fra Warrior Tilbake er 7,8 KNS.


Overraskende lett, tynn og behagelig, utvikler dette beskytter ideen om forbedret komfort som en faktor i å forbedre sikkerheten, fordi det gjør ridning enklere og la rytteren konsentrere seg bedre.


Luften kanalisering og den interne mesh er myntet på å bedre luftsirkulasjon, ca 50% mer enn vanlige ryggbeskyttere.


Gjennomføringen av behagelig avansert materiale og et innovativt design tillot Back Warrior til opphold under 560g av total veie, dette mot og gjennomsnittlig 900g av tradisjonelle beskyttere.


Stor fokus på ergonomi: en dobbel festesystem på beltet og forskjellige størrelse skalaer for mann og dame garantere en tilpasset montering fra 145 cm til 195 cm høyde.


En slik tilpasning er også rettet mot å alltid ha beskytteren for å overholde til rytterne tilbake og for å ikke forstyrre de jakker slitt. Tilbake Warrior vil være tilgjengelig i fire forskjellige størrelser for mann og to forskjellige størrelser i Fit For Lady versjonen.


Ønsker du og kjøpe Spidi Warrior 180 to 195cm Back Protector? Du har kommet til riktig plass! I kategorien Kropps beskyttelse hos nett motorsykkel butikken du kan finne et stort utvalg av ulike modeller til den beste prisen. Finn de beste motorsykkel produkter, som er tilpasset dine behov på motardinn. Ser du etter en gave? Ikke gå glipp av våre Beskyttelse tilbud.

Spesifikasjoner Spidi Warrior 180 to 195cm Back Protector

Lys stilling
Farge
Produkttype

Kundeomtaler og spørsmål (1)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder) coinns

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

clouse menu Lukk
up up